ENCERCLATS

Avui no vull saber res de tot allò que m’envolta.

Estic tipa de tanta hipocresia, de tanta gent que et fa ganyotes simpàtiques, només amb la fosca intenció de treure el màxim de profit mentrestant creix un menyspreu sobre la teva persona.  De vegades es encara pitjor, la veritable raó d’aquesta conducta emmascarada, allò que amaga realment, no és més que la seva qualitat com a esclau de l’enveja.

Realment ningú té culpa d’allò ni tampoc d’altres coses que succeeixen, o que no hem deixat que passin.

Els desitges estan aquí, latents, encara que invisibles per la resta del mon, però els saben que en qualsevol moment, la fotuda llei de l’atracció pot fer la seva entrada triomfal i engegarà tot a la merda, creant una eclosió  de sentiments amagats que emergeixen de sota la pell, impregnant-se tots dos d’un plaer desconcertant per els però que deixa al seu voltant un paisatge desolador.

Però a ells, a aquestes alçades, no els hi importa gaire, res.

 

Anuncio publicitario

Acerca de Mechas Poval

Lamari Poval, Escritora salouense nacida en Barcelona. Multifacética en aficiones y destrezas, bloguera desde el año 2006. Aunque el oficio con el cual uno llena su despensa no sea el de escribir, si uno se levanta por la mañana pensando en escribir y es feliz cuando escribe, es escritor. Actualmente expone sus creaciones en "El racó de Mechas", de Mechas Poval y "Con un par" de Lamari Pujol. Publicaciones: UN RELATO PARA OSCAR, 2012, ed. Puntorojo MI HERMANO KEVIN,2013,ed.Vivelibro CUANDO LA MARACA SUENA,2014,ed,Amazon kindle CRÍMENES DE ASFALTO, TIERRA Y MAR, 2019, ed Vivelibro
Esta entrada fue publicada en BUCLES, ENTRETENIMIENTO, RELATOS, SENSACIONES y etiquetada , , , . Guarda el enlace permanente.

4 respuestas a ENCERCLATS

  1. Adry dijo:

    que lengua es? creo la entendi toda,hasta el enojo contra los que no les importa nada

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s