FRAGMENTO PARA DIAS REUMATICOS -ROMANTICOS-

Pot ser que el dos de setembre tu facis trenta anys. Estic tot el dia rumiant, donant voltes i més voltes al cap, i posant-me cada vegada pitjor penso que només sóc una matada, que sempre he tingut por, que he anat per la vida de dona dolenta, quan només he sigut dolenta de cara a la gent. Cada vegada m’adono més que mai m’he barallat per les coses realment importants i trascendents per mi. Avui podria estar amb el verge festejant el seu aniversari, però no sé si és viu o és mort. Ens estimàvem molt. Mentida. Ens estimàvem massa. Allò no es podia explicar. Era com un … sense alè, amb el cor sortint-se del pit. No puc oblidar les teves cartes. Les millors cartes d’amor que he llegit mai. Eren obres mestres, no es podien comparar amb les obres dels genis de les arts coneguts pel món. Dalí ho pintava, Einstein ho calculava, Becquer no pas escrivia, tampoc. Allò era tot, tot el que vaig tenir a la mà. El va preferir meus altres ba… Jo com sempre no vaig preferir res. Sempre cridant a la llibertat li da cada dia soc mes pressa dels meus temors podria fer un jurament per encera i menys avui no es pas el moment…
http://www.softcatala.org/traductor

Anuncio publicitario

Acerca de Mechas Poval

Lamari Poval, Escritora salouense nacida en Barcelona. Multifacética en aficiones y destrezas, bloguera desde el año 2006. Aunque el oficio con el cual uno llena su despensa no sea el de escribir, si uno se levanta por la mañana pensando en escribir y es feliz cuando escribe, es escritor. Actualmente expone sus creaciones en "El racó de Mechas", de Mechas Poval y "Con un par" de Lamari Pujol. Publicaciones: UN RELATO PARA OSCAR, 2012, ed. Puntorojo MI HERMANO KEVIN,2013,ed.Vivelibro CUANDO LA MARACA SUENA,2014,ed,Amazon kindle CRÍMENES DE ASFALTO, TIERRA Y MAR, 2019, ed Vivelibro
Esta entrada fue publicada en ENTRETENIMIENTO. Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s